Billeje San Antonio Lufthavn

» Biludlejning » Billeje San Antonio Lufthavn
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning San Antonio Lufthavn

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i San Antonio Lufthavn. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

San Antonio Lufthavn guide

Billeje San Antonio Lufthavn

Biludlejning San Antonio Lufthavn

San Antonio International Airport (SAT) er en kommerciel lufthavn, der ligger lige inde i San Antonio , Texas.I 2010 håndterede det 8,034,720 passagerer. Selv om det er en international lufthavn, den eneste internationale flyvninger der kommer ind og ud af San Antonio Airport er fra Mexico og Caribien. Alle større internationale flyvninger er ført gennem Houston George Bush International Airport eller Dallas / Fort Worth International Airport. Den længste flyvning, der tilbydes af San Antonio International Airport er den ene til den John F. Kennedy lufthavnen i   New York .Det er 1.580 miles og tager omkring 3,5 timer at komme dertil.

Flyselskaber serviceret af San Antonio International Airport omfatter Aeromexico, AirTran Airways, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, Interjet, Southwest Airlines, United Airlines og US Airways.

De fem bedste travleste indenlandske ruter, der fører til San Antonio International Airport i 2010, er Dallas / Fort Worth, Texas, Atlanta , Georgia, Houston , Texas, Denver , Colorado, og Phoenix , Arizona.

Inde i San Antonio Airport, der er en hel del faciliteter, som rejsende kan være interesseret i. Disse faciliteter omfatter turistinformation, biludlejningsfirmaer kiosker, butikker og restauranter, og ATM-maskiner til at trække penge til turen.