Billeje Denver

» Biludlejning » Billeje Denver
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Denver

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Denver. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Denver guide

Billeje Denver

Biludlejning Denver

Denver er ikke kun hovedstaden i staten Colorado, men det er også den mest befolke by i staten. Byen har en befolkning på 600,158 indbyggere (2010) og er 401,3 kvadratkilometer i størrelse. Denver har tilnavnet “Mile High City”, fordi den officielle højde af byen er præcis en mile (1,6 km) over havets overflade.

Denver er en meget levende by, der byder på et væld af attraktioner for alle, der besøger byens grænser. Nogle af de attraktioner omfatter Colorado State Capitol, Denver Mint, Denver Art Museum, Denver Zoo, Denver Botaniske Have, og Washington Park.

Nogle af de arrangementer og festivaler afholdt i løbet af året i Denver omfatter Mile High Snowfest, Denver Restaurant Week, Downtown Denver Festival of the Arts, Brew på Zoo, Great American Beer Festival, og Starz International Film Festival.

Byen Denver er serviceret ved Denver International Airport (DEN). Det ligger 20,17 km fra centrum af byen nogle af de flyselskaber, der serviceres af denne lufthavn omfatter Air Canada, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, JetBlue Airways, Lufthansa, Southwest Airlines og Frontier Airlines.