Billeje New York

» Biludlejning » Billeje New York
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning New York

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i New York. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

New York guide

Billeje New York

Biludlejning New York

New York City er muligvis den mest kendte og mest besøgte by i hele USA. Det er den mest befolkede by i USA såvel som en af ​​de mest befolkede byer i verden. NYC, da det er mere almindeligt skrevet, har en befolkning på 8,175,133 indbyggere (2010) og er 1,214.4 kvadratkilometer i størrelse. Byen er et centrum for medier, finansiering, global handel, mode, kunst, uddannelse, teknologi, forskning og underholdning. Det er hjemsted for hovedkvarteret for De Forenede Nationer. New York City er også kendt for at have de mest anerkendte skyline i hele verden, centreret omkring Empire State Building.

Byen er opdelt i fem forskellige bydele, hver med deres egne attraktioner at byde på. Nogle af de mest populære attraktioner omfatter Yankee Stadium, Metropolitan Museum of Art, Frihedsgudinden og Ellis Island, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center, New York Public Library, Times Square og Central Park.

En af de primære lufthavne, der servicerer hele byen New York er John F. Kennedy International Airport – mest kendt ved sin Aita kode – JFK. Det er den travleste lufthavn i hele USA.