Billeje Atlanta

» Biludlejning » Billeje Atlanta
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Atlanta

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Atlanta. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Atlanta guide

Billeje Atlanta

Biludlejning Atlanta

Atlanta er hovedstaden i Georgien. Det er også den mest befolkede by i staten med 420,003 indbyggere (2010). Byen er 343,0 kvadratkilometer i størrelse. Det er Georgiens økonomiske og kultur center. Det er kendt for sin række kulturinstitutioner, uddannelsesmuligheder, underholdning og gentrificering af en række kvarterer rundt omkring i byen. Det er også kendt for sin elegance og charme, godt bemærket i syd.

Alle distrikter i Atlanta, herunder downtown, Midtown, Buckhead, Øst Atlanta, Syd Atlanta, og West Atlanta, har deres egen charme og seværdigheder at se. Der er mange museer i Atlanta, herunder World of Coca-Cola museet, Georgia Aquarium, Martin Luther King Jr. National Historic Site, og Atlanta History Center, som har en hel del dedikeret til de 1996 Centennial Olympiske Lege.

Atlanta er også kendt for vært for en række festivaler, herunder Drage * Con (en Sci-Fi og Fantasy-konventionen), Atlanta Dogwood Festival (en familie orienteret festival), og Atlanta Film Festival.

Lufthavnen tættest på byen Atlanta, Georgia er den Hartsfield – Jackson Atlanta International Airport (ATL) .Det ligger 12,6 kilometer uden for Atlanta centrale forretningsdistrikt.