Billeje San Antonio

» Biludlejning » Billeje San Antonio
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning San Antonio

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i San Antonio. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

San Antonio guide

Billeje San Antonio

Biludlejning San Antonio

Byen San Antonio er den næststørste i staten Texas. San Antonio har en befolkning på 1,327,407 indbyggere (2010) og er 1,067.3 kvadratkilometer i størrelse. San Antonio er kendt for at have en stærk militær tilstedeværelse. Det er hjemsted for Randolph Air Force Base, Brooks City-Base, Camp Bullis, Lackland Air Force Base, og Fort Sam Houston.

En af de mest besøgte attraktioner i San Antonio, som er Alamo, som betragtes som en helligdom til Texas Liberty. Andre ting at se medtage Casa Navarro State Historical Park, Aztec on the River, og King William Historic Area. Andre steder at se omfatte San Antonio Zoologisk Have og Akvarium, San Antonio Missions National Park, SeaWorld og Six Flags Fiesta Park.

Byen er også hjemsted for en række af sportshold, herunder NBA San Antonio Spurs, der er fire-time NBA mestre. De spiller på AT & T Center i byen.

Byen San Antonio, Texas er serviceret af San Antonio International Airport (SAT) .