Billeje Houston

» Biludlejning » Billeje Houston
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Houston

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Houston. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Houston guide

Billeje Houston

Biludlejning Houston

Houston er opført som den største by i staten Texas, samt den fjerde største by i den nation. Byen har en befolkning på 2,099,451 indbyggere (2010) og er 1.558 kvadratkilometer. Houston er kendt for sin transport, produktion, energi og flyindustrien.

Downtown Houston, som omfatter Historic District og Theater District, er hjemsted for en række Fortune 500 selskaber, herunder nogle af de største energiselskaber i verden. Det er også hjemsted for Houston Ballet og Houston Symphony. West Loop er kendt fra høje ende shopping komplekser, og er hjemsted for nogle af de velhavende og eksklusive kvarterer i byen. Mange mennesker kører rundt bare for at se de store palæer.

Events og festivaler omfatter Houston CaribFest, som fejrer vestindiske og caribiske Cultures, samt Art Car Parade, hvor personer er tilbøjelige til at se alt fra ildspruttende kyllinge biler til cupcake motorcykler!

Byen Houston er serviceret af George Bush Intercontinental Airport (IAH) .Det ligger 24,26 kilometer fra Houstons bymidte. Airlines serviceret af denne lufthavn omfatter, Air Canada, Air France, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, KLM, Lufthansa, og VivaAerobus.