Billeje Dallas

» Biludlejning » Billeje Dallas
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Dallas

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Dallas. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Dallas guide

Billeje Dallas

Biludlejning Dallas

Byen Dallas er den tredjestørste i staten Texas, og den niende største i hele USA. Dallas har en befolkning på 1,197,816 indbyggere (2010) og er 997.1 kvadratkilometer i størrelse. Den er opført som en Alpha World City af globaliseringen og World Cities Study Group og netværk. Det er en stor økonomisk og industrielt centrum, såvel som en stor indre havneby.

Der er meget at se og gøre i Dallas. Besøgende i løbet af fodboldsæsonen kan se Dallas Cowboys spil, eller under NBA sæsonen, Dallas Mavericks tager på deres modstander se. Der er også Sixth Floor Museum, Dallas Arboretum og Botanisk Have, den Dallas World Aquarium, Dallas Zoo, og Zero Gravity Thrill Rides Amusement Park.

Den Texas State Fair afholdes overalt i Dallas, samt Six Flags Hurricane Harbor, White Rock Lake, og en række golfbaner, og selvfølgelig en rodeo show eller to på Mesquite Championship Rodeo.

Den Dallas / Fort Worth International Airport (DFW)   servicerer hele byen Dallas, Texas.Det ligger 25,4 km fra centrum af byen. Flyselskaber serviceret ved lufthavnen inkluderer Virgin America, United Airlines, Lufthansa, KLM, JetBlue Airways, British Airways og Air Canada.