Billeje Phoenix

» Biludlejning » Billeje Phoenix
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Phoenix

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Phoenix. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Phoenix guide

Billeje Phoenix

Biludlejning Phoenix

Byen Phoenix er hovedstaden i staten Arizona samt den største by i staten og den sjette mest befolkede by i USA. Phoenix har en befolkning på 1,445,632 indbyggere (2010) og er 1,341.5 kvadratkilometer i størrelse. Det er den største transport, økonomiske, politiske og kulturelle centrum for byen.

Nogle af de steder at besøge under ophold i Phoenix omfatter Arizona Science Center, Desert Botaniske Have, Pueblo Grande Museum og Arkæologiske Park, Phoenix Art Museum, og Ro Ho En japansk Friendship Garden. Der er også Sea Life Aquarium, Desert Storm Hummer Tours, Arizona Grand Spa, og Arizona Grand Golf Course.

Nogle arrangementer årligt i Phoenix omfatter Phoenix Film Festival, PF Changs Rock ‘n’ Roll Marathon, Ford Ironman Arizona, og Fiesta Bowl og University of Phoenix Stadium.

Byen Phoenix er serviceret af Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) .Det ligger 4,8 km fra det centrale business-distriktet i byen.