Billeje Baltimore Lufthavn

» Biludlejning » Billeje Baltimore Lufthavn
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Baltimore Lufthavn

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Baltimore Lufthavn. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Baltimore Lufthavn guide

car hire Baltimore Lufthavn

Biludlejning Baltimore Lufthavn

Baltimore Lufthavn, kendt som Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI) er en international lufthavn, der betjener Baltimore-Washington hovedstadsområdet. Det er ti miles syd for byen   Baltimore og 32 miles nordøst for Washington DC . Lufthavnen er opkaldt efter Thurgood Marshall, en indfødt af Baltimore og den allerførste African American valgt til USAs højesteret.Det blev rangeret 24. Travleste lufthavn i Nordamerika i 2010. I det år, håndterede lufthavnen 21,936,461 passagerer.

Der er mange personbiler flyselskaber, der kommer og går fra Baltimore lufthavn, nogle af deres luftfartsselskaberne Air Canada, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, JetBlue Airlines, Southwest Airlines, United Airlines og US Airways.

Nogle af de nationale og internationale charterselskaber omfatter North American Airlines, Ryan International Airlines, World Airways, og Omni Air International.

De fem travleste indenrigsruter, for denne lufthavn er Atlanta, Georgia , Boston, Massachusetts , Orlando, Florida , Charlotte North Carolina og Detroit, Michigan .

Inde i Baltimore Lufthavn, der er en hel del faciliteter, som rejsende kan være interesseret i. Disse faciliteter omfatter turistinformation, biludlejningsfirmaer kiosker, butikker og restauranter, og ATM-maskiner til at trække penge til turen.