Billeje Detroit

» Biludlejning » Billeje Detroit
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Detroit

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Detroit. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Detroit guide

Billeje Detroit

Biludlejning Detroit

Byen Detroit, der ligger i Michigan, det primære finansielle, transport og kulturelle centrum for hele amtet. Detroit har en befolkning på 713,777 indbyggere (2010) og er 370,4 kvadratkilometer i størrelse. Det er den 18. Mest befolkede by i USA. Det er det globale centrum for motorkøretøjer, og byen er synonym med den amerikanske bilindustri. Dette er hovedårsagen til, at byen har kælenavnet “Motor City”.

Ting at se og gøre, mens i Detroit omfatter Renaissance Center, Greektown og Corktown historiske kvarterer, Hitsville USA, eller tage en tur til en af ​​de mange biler fabrikken museer. Der er også en række kasinoer, koncerter og krydstogter omkring De Store Søer.

Festivaler og begivenheder i Detroit omfatter International Freedom Festival, Motown Winter Blast, og North American International Auto Show.

Byen Detroit er serviceret af Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW) .Det ligger 28.23 km fra centrum af byen.