Billeje Charlotte

» Biludlejning » Billeje Charlotte
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Charlotte

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Charlotte. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Charlotte guide

Billeje Charlotte

Biludlejning Charlotte

Byen Charlotte er den største by i staten North Carolina. Byen har en befolkning på 731,424 indbyggere (2010) og er 771 kvadratkilometer i størrelse. Baseret på dens befolkningstal, er det den syttende største by i USA. Det er en primære økonomiske center for nationen og den næststørste bank-center ( New York City er den første).

Der er mange ting at se og gøre i byen Charlotte. Der er Mint Museum, Discovery Place, James K Polk Historic Site, og Carolina Aviation Museum. Der er en række steder for begivenheder så godt, herunder Bojangles ‘Coliseum.

Årlige arrangementer i Charlotte omfatter Carolina Renaissance Festival, The Southern Christmas Show, og Charlotte International Auto Show. Personer, som har en forkærlighed for NASCAR kan også tage i nogle stock car racing på Lowe ’s Motor Speedway.

Den primære lufthavn i byen Charlotte, North Carolina er Charlotte Douglas International Airport (CLT).  Det er et fælles militær-civil international lufthavn 9.22 km uden for byen. Bortset fra at være den største knudepunkt for US Airways, andre flyselskaber serviceres i denne lufthavn omfatter Lufthansa, JetBlue Airways og United Airlines.