Billeje Orlando

» Biludlejning » Billeje Orlando
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Orlando

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Orlando. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Orlando guide

Billeje Orlando

Biludlejning Orlando

Orlando er en af ​​de mest populære byer i hele Florida. Det har en befolkning på 238,300 indbyggere (2010) og er 261,5 kvadratkilometer i størrelse. Orlando har tilnavnet “The City Beautiful” og er kendt for boliger Walt Disney World Resort, såvel som Universal Orlando Resort, SeaWorld, og gik ‘n’ Wild Water Park. Det er en primær turistmål for familier og venner fra hele USA såvel som over hele kloden.

De fleste turister kommer for at besøge Orlando enten mellem juni og august eller marts og april. Nogle af de andre ting at se og ikke omfatter Charles Hosmer Morse Museum of American Art og Ripley ’s Believe It or Not! Orlando Odditorium. Andre attraktioner omfatter Discovery Cove, Aquatica, og Gatroland. Der er også mange golfbaner, parker og haver. Byen byder også på to meget populære middag attraktioner – Medieval Times og Arabian Nights.

Orlando har en række sportshold så godt, herunder NBA holdet Orlando Magic, og Orlando Predators, en Arena Football League (AFL).

Byen Orlando, Florida er serviceret af Orlando International Airport (MCO) .Det ligger 11 kilometer fra det centrale business-distriktet i FloridaAirlines dette land, og afgår ved Orlando International Airport omfatter United Airlines, JetBlue Airways, British Airways og American Airlines.