Billeje Boston

» Biludlejning » Billeje Boston
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Boston

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Boston. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Boston guide

Billeje Boston

Biludlejning Boston

Byen Boston er hovedstaden og den største by i staten Massachusetts. Byen har en befolkning på 617,594 indbyggere (2010) og er 232.14 kvadratkilometer i størrelse. Byen betragtes ofte som hovedstad i New England i vid udstrækning skyldes at dets kulturelle og økonomiske konsekvenser på området.

Byen er fuld af museer og historiske attraktioner i forbindelse med oprettelsen af ​​De Forenede Stater, og mange levende forestillinger, herunder den berømte Boston Pops performance på den fjerde juli. Ting at se medtage New England Aquarium, Peabody Museum for Arkæologi og Etnologi, Newbury Street, og Freedom Trail. Andre ting at gøre i Boston omfatter Boston Common og Public Garden, Newbury Street, og Boston Harbor Islands State Park.

Der er også mange arrangementer, herunder den fjerde juli fest og på grund af den store irske befolkning, St. Patricks Day Celebration.

Lufthavnen i nærmeste nærhed til Boston er General Edward Lawrence Logan International Airport (BOS). Det ligger 4.59 km fra byen. Bortset for at være et fokus by for US Airways, Delta Airlines og JetBlue Airways, omfatter andre flyselskaber serviceres af denne Boston lufthavn Air Canada, Air France, British Airways, Alitalia, American Airlines og Lufthansa.