Billeje Washington DC

» Biludlejning » Billeje Washington DC
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Washington DC

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Washington DC. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Washington DC guide

Billeje Washington DC

Biludlejning Washington DC

Washington DC (District of Columbia) er hovedstaden i De Forenede Stater af Amerika. Det er, hvor alle tre grene af den føderale regering er placeret over 175 udenlandske ambassader samt hovedsædet til de store fagforeninger, lobbyister, non-profit organisationer, og organisationer som Verdensbanken og Den Internationale Valutafond. Byen har en befolkning på 617,996 indbyggere (2011) og er 177 kvadratkilometer i størrelse.

Washington DC er i centrum af byen, og det huser Smithsonian Museum, Det Hvide Hus, Kennedy Center, Washington Monument, National World War II Memorial, Uafhængighedserklæringen Memorial og Vietnam Veterans Memorial. Andre ting at se og ikke omfatter US Capitol Building, Lincoln Memorial, Jefferson Memorial, National Natural History Museum, Holocaust Museum og Library of Congress.

Der er en række festivaler, der går på hele året. Bortset fra den store fest juli fjerde, der er National Cherry Blossom Festival, Smithsonian Folklife Festival. The National Kite Festival af Washington Monument, og Screen on the Green, hvor klassiske film vises gratis på Mall.

Washington DC er serviceret af Washington Dulles International Airport (IAD) .Det ligger 41,8 km lige uden for centrum af Washington DC.