Billeje Baltimore

» Biludlejning » Billeje Baltimore
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Baltimore

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Baltimore. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Baltimore guide

Billeje Baltimore

Biludlejning Baltimore

Byen Baltimore, Maryland er den største by og kulturelle centrum i Maryland samt den største uafhængige by i USA, hvilket betyder, at det ikke hører til nogen amt. Byen har en befolkning på 620,961 indbyggere (2010) og er 238,4 kvadratkilometer i størrelse. Det er et populært turistmål på grund af dets nærhed til Washington DC.

En af de bedste steder at besøge i Baltimore er Inner Harbor. Det er hjertet af byen. Der er mange hoteller og en masse attraktioner, herunder Baltimore Maritime Museum, Maryland Science Center og National Aquarium. Et andet stort område at besøge, er Fell ’s Point. Det er en historisk maritime kvarter, der har det største antal af restauranter, pubber og barer. Der er også de Fells Point Ghost Tours, og i løbet af juli og august er der film på Pier.

Den nærmeste lufthavn til Baltimore, er Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport .Opkaldt efter den første afroamerikaner til at holde en plads på den amerikanske højesteret, er det placeret 13.66 km fra centrum af byen.