Billeje Newark Lufthavn

» Biludlejning » Billeje Newark Lufthavn
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Newark Lufthavn

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Newark Lufthavn. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Newark Lufthavn guide

Billeje Newark Lufthavn

Biludlejning Newark Lufthavn

Newark Liberty International Airport (EWR) ejes af byen Newark, New Jersey og drives af det fælles punkt Myndighed New York   og New Jersey.Det ligger kun 24 kilometer fra Midtown Manhattan og fungerer ofte som et sted for rejsende, der ønsker at undgå trængsel og travlhed i JFK. I 2010 tjente lufthavnen 33,107,401 passagerer. Når det kombineres med JFK-lufthavnen og LaGuardia lufthavnen, de tre udgør den største lufthavn systemet i nationen og den næststørste i verden med hensyn til passagertrafikken, men først i verden med hensyn til det samlede flyvninger.

Der er mange flyselskaber, tjeneste Newark, herunder Air Canada, Air France, Alitalia, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, JetBlue Airways, Lufthansa, El Al, United Airlines, US Airways og Virgin Atlantic Airways.

De travleste indenrigsruter mellem oktober 2010 og september 2011, Orlando , Florida, Chicago , Illinois, Houston, Texas, Fort Lauderdale , Florida, og Atlanta , Georgia.

Den Newark Airport giver alle sine gæster med en række faciliteter til at gøre opholdet mere behageligt, herunder indkøbsmuligheder, restaurant optioner, pengeautomater, vekselkontorer centre, turistinformation, og flere biludlejningsfirmaer kiosker.