Billeje Fort Lauderdale

» Biludlejning » Billeje Fort Lauderdale
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Fort Lauderdale

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Fort Lauderdale. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Fort Lauderdale guide

Billeje Fort Lauderdale

Biludlejning Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er en populær by beliggende i Florida og langs Atlanterhavskysten. Byen har en befolkning på 165,521 indbyggere (2010) og er 93,3 kvadratkilometer i størrelse. Det er ofte betragtes som “Amerikas Venedig” på grund af den store kanalsystem. Fort Lauderdale er mest kendt for alle de udsøgte strande og de mange både.

Byen er også kendt som et “paradis for shoppere.” Der er mange indkøbscentre, loppemarkeder og boulevarder foret med butikker. Dette omfatter butikkerne på Las Olas Boulevard, Galleria Mall, Boca Town Center, Swap Shop, og Aventura Mall.

Fort Lauderdale Beach, også kendt som The Strip, er den mest populære strand i byen. Det er fyldt med en række barer og restauranter, og tilbyder et væld af muligheder med hensyn til strand sport. I downtown område i Fort Lauderdale, er der en række museer og Performing Arts Center.

Fort Lauderdale er serviceret af Fort Lauderdale – Hollywood International Airport (FLL) .Det ligger 5.57 km fra byens centrale business-distriktet. Nogle af de primære luftfartselskaber denne tjeneste lufthavnen omfatter JetBlue Airways, Caribien Airlines, American Airlines og United Airlines.