Billeje Chicago

» Biludlejning » Billeje Chicago
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Chicago

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Chicago. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Chicago guide

Billeje Chicago

Biludlejning Chicago

Chicago er den største by i staten Illinois. Byen er kendt som “The Windy City” på grund af vejr og sin nærhed til Lake Michigan. Det er den største by i Midtvesten og den tredje mest befolkede by i USA (efter NYC og LA ).Byen har en befolkning på 2,695,598 indbyggere (2010) og er 606,1 kvadratkilometer i størrelse. Det er et knudepunkt for finans-og erhvervslivet, og er en økonomisk magtfulde by. Det er også hjemsted for blues og jazz musikalske genrer. Det er kendt for sin maleriske skyline, sandstrande, store parker, førsteklasses museer, og nogle af de bedste samlinger af moderne arkitektur findes overalt.

Ting at se i Chicago omfatter Adler Planetarium, Field Museum of Natural History, Grant Park og Washington Park.

Chicago har en række festivaler i løbet af året, herunder Blues Fest, Taste of Chicago, Jazz Fest, og Lollapalooza.

Lufthavnen tættest på byen Chicago er O’Hare International Airport (ORD) .Det ligger 25.48 km fra byen. Flyselskaber, der servicerer Airport omfatter United Airlines, Lufthansa, KLM, JetBlue Airways, Delta Airlines, British Airlines og American Airlines.