Billeje Jacksonville Lufthavn

» Biludlejning » Billeje Jacksonville Lufthavn
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Jacksonville Lufthavn

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Jacksonville Lufthavn. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Jacksonville Lufthavn guide

Billeje Jacksonville Lufthavn

Biludlejning Jacksonville Lufthavn

Jacksonville International Airport (JAX) er en offentlig, fælles civil-militære lufthavn, der er 13 miles uden for downtown Jacksonville, Florida. I 2009 håndterede lufthavnen 5,605,934 passagerer. Det Jacksonville Air National Guard Base er etableret i denne lufthavn.

Flyselskaber, der servicerer Jacksonville International Airport omfatter AirTran Airways, American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, United Airlines, United Express, og US Airways. Fordi lufthavnen udelukkende håndterer indenrigsflyvninger i USA, vil dem, der rejser til Jacksonville fra udlandet først nødt til at lande i en anden lufthavn, og derefter hovedet til denne lufthavn. De eneste internationale flyvninger for at komme ind til lufthavnen tendens til at være fra enten Canada eller Caribien.

Top fem travleste indenrigsruter i 2010 var Atlanta , Georgia, Charlotte , North Carolina, Dallas / Fort Worth , Texas, Baltimore , Maryland, og Philadelphia , Pennsylvania.

Inde i Jacksonville Airport, der er en hel del faciliteter, som rejsende kan være interesseret i. Disse faciliteter omfatter turistinformation, biludlejningsfirmaer kiosker, butikker og restauranter, og ATM-maskiner til at trække penge til turen.