Billeje Philadelphia

» Biludlejning » Billeje Philadelphia
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Philadelphia

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Philadelphia. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Philadelphia guide

Billeje Philadelphia

Biludlejning Philadelphia

Philadelphia, Pennsylvania er den største i staten og den femte mest befolkede by i USA. Byen har en befolkning på 1,526,006 indbyggere (2010) og er 369.3 kvadratkilometer i størrelse. Byen går af en række kælenavne, herunder “Philly” og “The City of broderlig kærlighed.” Byen er kendt for sin kultur og kunst. Byen er synonym med den bløde kringle og Cheesesteak sandwich.

Ting at se og gøre, mens i Philadelphia omfatter Fairmount Park, Philadelphia Magic Gardens, Franklin Institute Science Museum, National Museum of American Jewish History, og Independence Seaport Museum. Andre ting at se inkludere Independence National Historic Park, Edgar Allan Poe National Historic Site, og Eastern State Penitentiary, som er en af ​​de mest historiske fængsler i USA.

Philadelphia er også kendt for alle sine sportshold, herunder Philadelphia Phillies, den primære baseball hold, Philadelphia Eagles, NFL hold, Philadelphia 76ers, NBA hold, og for NHL fans, der er Philadelphia Flyers.

Den lufthavn, der servicerer hele Philadelphia byen er Philadelphia International Airport (PHL) .