Billeje New York Lufthavn

» Biludlejning » Billeje New York Lufthavn
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning New York Lufthavn

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i New York Lufthavn. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

New York Lufthavn guide

Billeje New York Lufthavn

Biludlejning New York Lufthavn

John F. Kennedy International Airport (JKF) er en international lufthavn i New York   bydelen Queens.Det ligger kun 12 miles fra Lower Manhattan. Dette New York lufthavn er almindeligvis omtales ved sin IATA-koden – JFK. Det er den travleste internationale passager gateway i USA. Den håndterer mere international trafik end nogen anden lufthavn i hele Nordamerika. I 2010 håndterede lufthavnen en tilnærmelsesvis 46,514,154 passagerer. Det gør det også den fjortende travleste lufthavn i hele verden.

Når det kombineres med LaGuardia Airport og Newark Liberty Lufthavn, det gør New York City den anden travleste lufthavn system i en by, lige efter London, Storbritannien.

Mere end halvfems flyselskaber opererer ud af JFK lufthavnen. Det er den operationelle base for JetBlue Airways og en stor international gateway knudepunkt for Delta Airlines og American Airlines. Andre flyselskaber, der omfatter Air France, Alitalia, British Airways, El Al, Iberia, KLM, Lufthansa, Qantas, og US Airways.

De fem bedste travleste internationale ruter i 2010 var London, United Kingdom, Paris, Frankrig, Frankfurt am Main, Tyskland, Santo Domingo, Den Dominikanske Republik, og Tokyo, Japan. De fem bedste travleste indenrigsruter var Los Angeles og San Francisco , Californien, og Orlando , Miami og Fort Lauderdale , Florida.

Inde i New York JFK Airport, der er en hel del faciliteter, som rejsende kan være interesseret i. Disse faciliteter omfatter turistinformation, biludlejningsfirmaer kiosker, butikker og restauranter, og ATM-maskiner til at trække penge til turen.