Billeje San Francisco

» Biludlejning » Billeje San Francisco
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning San Francisco

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i San Francisco. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

San Francisco guide

Billeje San Francisco

Biludlejning San Francisco

Byen San Francisco, Californien er en af ​​de primære kulturelle og finansielle centre for staten. Det er den fjerde mest befolkede by i Californien og det trettende mest befolkede by i USA. San Francisco har en befolkning på 805,235 indbyggere (2010) og er 600.6 kvadratkilometer i størrelse. San Francisco er et samlingspunkt for liberal aktivisme i landet og er kendt for en række berømte vartegn, såsom Golden Gate Bridge og Chinatown.

San Francisco er det mest populære sted i San Francisco for turister. Ting at se og gøre inkluderer Pier 39, som er fuld af restauranter, butikker, krydstogter, og underholdningsmuligheder, Aquarium of the Bay, Ripley ’s Believe It or Not! Museum, San Francisco Maritime National Historical Park, og det er også her, hvor de besøgende kan tage et krydstogt til Alcatraz og rundvisning på anlægget.

Andre ting at medtage i en rundtur i San Francisco er Cartoon Art Museum, Contemporary Jewish Museum, Wax Museum, Golden Gate Park, og den japanske Tea Garden.

Kulturelle begivenheder, der finder sted hvert år i San Francisco omfatter Cherry Blossom Festival, Fringe Festival, San Francisco Blues Festival, kinesisk nytår Festligheder, og Easter Parade og Spring Celebration.

Den San Francisco International Airport (SFO)   servicerer hele regionen San Francisco, Californien.Det ligger 21 kilometer fra San Franciscos downtown distrikt. Det er den anden travleste lufthavn i Californien, og den tiende travleste i USA.