Billeje Las Vegas Lufthavn

» Biludlejning » Billeje Las Vegas Lufthavn
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Las Vegas Lufthavn

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Las Vegas Lufthavn. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Las Vegas Lufthavn guide

Billeje Las Vegas Lufthavn

Biludlejning Las Vegas Lufthavn

Las Vegas Airport er kendt som McCarran International Airport (LAS), og er den primære kommercielle lufthavn, at tjenesteydelserne hele Las Vegas   såvel som Clark County i Nevada.Det er fem miles fra Las Vegas ‘centrale forretningsdistrikt. I året 2010 blev McCarran International Airport opført som 22. Travleste lufthavn i verden med hensyn til passagertrafikken med 39,757,359 håndteres passagerer. Det blev også rangeret niende i verden for antallet af starter og landinger, der blev noteret på 505,591 flyvninger.

De primære fem største ruteflyselskaber i lufthavnen Southwest Airlines, US Airways, United Airlines, Delta Airlines og American Airlines. Andre flyselskaber, der flyver til og fra McCarran International Airport inkluderer Air Canada, British Airways, JetBlue Airways, Great Lakes Airlines, Hawaiian Airlines og Virgin amerikansk.

De fem bedste indenlandske ruter i løbet af året 2010 var Los Angeles , Californien, San Francisco , Californien, Denver , Colorado, Phoenix , Arizona, og Atlanta , Georgia.

Fordi lufthavnen i Las Vegas, lufthavnens husene over 1.200 spilleautomater i hele terminalen!

Inde i Las Vegas lufthavn, der er en hel del faciliteter, som rejsende kan være interesseret i. Disse faciliteter omfatter turistinformation, biludlejningsfirmaer kiosker, butikker og restauranter, og ATM-maskiner til at trække penge til turen.