Billeje Detroit Lufthavn

» Biludlejning » Billeje Detroit Lufthavn
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Detroit Lufthavn

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Detroit Lufthavn. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Detroit Lufthavn guide

Billeje Detroit Lufthavn

Biludlejning Detroit Lufthavn

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW), ofte benævnt Detroit Metro Airport eller bare DTW, er en stor international lufthavn. I 2010 blev The Detroit Metropolitan Wayne County Airport rangeret 16. Travleste lufthavn i hele USA og den 24. Travleste i verden med hensyn til sin passagertrafik. I 2010 håndterede lufthavnen 32,377,064 passagerer. Med hensyn til fly starter og landinger, er det en af ​​de top ti travleste lufthavne i hele Nordamerika. Bortset fra at tjene det meste af Detroit, men også ydelser Toledo, Ohio, der er kun 47 miles fra lufthavnen.

Denne lufthavn er den næststørste hub for Delta Airlines. Andre flyselskaber serviceres af denne lufthavn omfatter Air Canada, Air France, American Airlines, Lufthansa, Southwest Airlines, United Airlines og JetBlue Airways.

De fem bedste travleste indenrigsruter i 2010 var Atlanta , Georgia, Orlando , Florida, New York , New York, Las Vegas , Nevada, og Chicago , Illinois.

Inde i Detroit Airport, der er en hel del faciliteter, som rejsende kan være interesseret i. Disse faciliteter omfatter turistinformation, biludlejningsfirmaer kiosker, butikker og restauranter, og ATM-maskiner til at trække penge til turen.