Billeje Los Angeles Lufthavn

» Biludlejning » Billeje Los Angeles Lufthavn
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Los Angeles Lufthavn

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Los Angeles Lufthavn. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Los Angeles Lufthavn guide

Billeje Los Angeles Lufthavn

Biludlejning Los Angeles Lufthavn

Los Angeles International Airport (LAX), som ofte blot henviste til sin IATA-koden, er den primære lufthavn for større Los Angeles   region i Californien.Det ligger kun 16 miles uden for downtown Los Angeles. Den Los Angeles International Airport i 2010 blev kåret som den sjette travleste lufthavn rundt om i verden, håndtering af cirka 58.915.100 passagerer. I 2009 blev det opført som den femte travleste i form af starter og landinger med 634,383 trafikbevægelser.

LAX er den travleste lufthavn i Californien i forhold til luftfragt aktivitet, passagertrafikken, såvel som flyoperationer.

LAX også håndterer mere destination og oprindelse (ikke tilslutning) passagerer end nogen anden lufthavn rundt om i verden.

Bare et par af de største lufthavne, der flyver til og fra Los Angeles International Airport omfatter Air Berlin, Air Canada, AirTran Airways, Alitalia, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, El Al, Iberia, JetBlue Airways, KLM, Lufthansa, Qantas, Southwest Airlines, United Airlines og WestJet.

De fem bedste travleste internationale ruter i 2010 var London, United Kingdom, Tokyo, Japan, Sydney, Australien, Taipei, Taiwan og Seoul, Sydkorea. De fem bedste travleste indenrigsruter i samme år var   San Francisco , Californien, New York , New York, Chicago, Illinois, Las Vegas , Nevada, og Dallas / Fort Worth , Texas.

Inde i Los Angeles lufthavn, der er en hel del faciliteter, som rejsende kan være interesseret i. Disse faciliteter omfatter turistinformation, biludlejningsfirmaer kiosker, butikker og restauranter, og ATM-maskiner til at trække penge til turen.