Billeje Norfolk

» Biludlejning » Billeje Norfolk
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Norfolk

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Norfolk. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Norfolk guide

Billeje Norfolk

Biludlejning Norfolk

Byen Norfolk er en selvstændig by beliggende i Virginia. Det er den næststørste by i staten. Det har en befolkning på 242,803 indbyggere (2010) og er 96,3 kvadrat miles i størrelse. Byen har været vigtigt som et strategisk transport og militær punkt. Det er hjemsted for den største flådebase i verden – Norfolk Naval Base. The North Atlantic Treaty Organization (NATO), har sit forsvar hovedkvarter i byen.

Ting at se mens i Norfolk omfatte en Naval Station Tour, Virginia Zoo, Chrysler Museum of Art, Norfolk Botanisk Have, og Nauticus – National Maritime Center. Besøgende kan også tage en Ånd Norfolk Cruise rundt i området, herunder omkring flådebase.

Mange mennesker kommer ind i Norfolk, fordi det er en vigtig havneby for en række krydstogter til Bermuda og resten af ​​de caribiske øer.

Byen Norfolk, Virginia er primært betjenes af Norfolk International Airport. Det ligger cirka 5,5 km fra byens centrale business-distriktet. Nogle af de flyselskaber, der take-off og lander i lufthavnen omfatter American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines og US Airways.