Billeje Minneapolis

» Biludlejning » Billeje Minneapolis
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Minneapolis

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Minneapolis. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Minneapolis guide

Billeje Minneapolis

Biludlejning Minneapolis

Minneapolis, Minnesota er den største by i staten. Det har en befolkning på 382,578 indbyggere (2010) og er 151,3 kvadratkilometer i størrelse. Minneapolis er kendt som “The City of Lakes” på grund af de mange vådområder og søer, der markerer byen, herunder Mississippi-floden. Det er den vigtigste business center mellem Seattle og Chicago. Byen huser også en række kulturelle organisationer, der trækker i folk interesse for billedkunst, teater, musik og skrive.

Der er meget at se og gøre, mens i Milwaukee. Nogle af de mest populære søer og parker omfatter Cedar Lake, Lake Calhoun, og Lake Harriet. På disse søer, er der strande, rastepladser og vandre-og cykelstier samt båd huslejer.

Også, mens der i byen, kan de besøgende tage en baseballkamp med Minnesota Twins, en NBA basketball spil med Minnesota Timberwolves, eller en NFL kamp med Minnesota Vikings.

Minneapolis er serviceret af Minneapolis – Saint Paul International Airport (MSP).  Nogle af de flyselskaber, der tjeneste denne lufthavn omfatter Air Canada, AirTran Airways, American Airlines, Delta Airlines, Icelandair, United Airlines og US Airways.