Billeje Minneapolis Lufthavn

» Biludlejning » Billeje Minneapolis Lufthavn
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Minneapolis Lufthavn

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Minneapolis Lufthavn. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Minneapolis Lufthavn guide

Billeje Minneapolis Lufthavn

Biludlejning Minneapolis Lufthavn

Minneapolis – Saint Paul International Airport (MSP) er en fælles civil – militær lufthavn til offentlig brug. Det er den travleste samt den største lufthavn for at tjene det øvre Midtvesten region i USA, herunder Iowa, Minnesota, North Dakota, South Dakota, og Wisconsin. Med hensyn til passagertrafikken, den Minneapolis – er Saint Paul International Airport den femtende travleste i USA. I 2010 tjente lufthavnen 32,839,441 passagerer.

Nogle af de flyselskaber, der servicerer lufthavnen inkluderer Air Canada, AirTran Airways, American Airlines, Delta Airlines, Skywest Airlines, Frontier Airlines, Icelandair, United Airlines og US Airways.

Fra oktober 2010 til september 2011, var de travleste indenrigsruterne i denne lufthavn Denver, Colorado, Atlanta, Georgia, Chicago, Illinois (ORD), Phoenix, Arizona og Seattle, Washington.

Top tre travleste internationale ruter mellem 2009 og 2010 var Amsterdam, Holland, Tokyo, Japan, og Cancun, Mexico.

For dem går ind og ud gennem Minneapolis Airport, er der mange faciliteter til at gøre turen endnu mere behagelig, herunder forskellige spisesteder, shoppingmuligheder, vekselbørs skrivebord, pengeautomater, turistinformation og en vifte af biludlejningsfirmaer selskaber, der leverer fantastiske tilbud på bil udlejnings muligheder.