Billeje Kansas Lufthavn

» Biludlejning » Billeje Kansas Lufthavn
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Kansas Lufthavn

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Kansas Lufthavn. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Kansas Lufthavn guide

Billeje Kansas Lufthavn

Biludlejning Kansas Lufthavn

Den vigtigste lufthavn i Kansas er Wichita Mid-Continental Airport (IKT), som ligger lige sydvest for byen Wichita. Den er opført som den travleste lufthavn i hele Kansas. I 2008 blev 1,615,075 passagerer betjent af denne lufthavn. Lufthavnen hovedsageligt gør regional lufttransport i hele USA.

En ny terminal i lufthavnen er i planen for byggeri lige vest for den nuværende terminal. Det vil være en to-historie, 272.000 kvadratmeter terminal, der vil have et moderne arkitektonisk design portrættere Wichita primære position i branchen for luftfarten.

De luftfartsselskaber, der servicerer Airport omfatter AirTran Airways, Allegiant Air, American Airlines, American Eagle, Delta Airlines og United Airlines.

Mellem oktober 2010 og september 2011, var de travleste indenrigsruterne fra Wichita Mid-Continental Airport Atlanta, Georgia, Denver, Colorado, Dallas, Texas, Chicago, Illinois, og Houston , Texas.

Der er nogle få faciliteter i Kansas Lufthavn til at hjælpe borgerne, inklusive turistinformation om området, forskellige pengeautomater, og biludlejning, der tilbyder op fantastiske priser på nogle rigtig fine udlejningsbiler fra forskellige nationale selskaber.