Billeje Jacksonville

» Biludlejning » Billeje Jacksonville
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Jacksonville

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Jacksonville. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Jacksonville guide

Billeje Jacksonville

Biludlejning Jacksonville

Jacksonville er den største by i hele staten Florida, både med hensyn til areal og dets befolkning. Byen Jacksonville har en befolkning på 821,784 indbyggere (2010) og er 2,292.15 kvadratkilometer i størrelse. Det er beliggende langs Atlanterhavskysten og sorterer nogle af de flotteste strande i hele staten.

Bortset fra at nyde solen og surf på de lokale strande, er der meget andet at gøre, mens ophold i Jacksonville. Seværdigheder i byen omfatter Museum of Contemporary Art, Cultural Center ved Ponte Vedra Beach, Riverside Arts marked, Hemming Plaza, og Jacksonville Landing. Der er også to historiske kvarterer – Avondale og Riverside. Arkitekturen giver en masse om den periode de kvarterer blev bygget.

Jacksonville har en række arrangementer og festivaler, herunder Jacksonville Film Festival, Jacksonville Jazz Festival, fjedrende Blues Festival (den største gratis udendørs blues festival i Florida) og Isle of Eight Flag rejer Contest, som er perfekt for dem, der elsker alt der har at gøre med pirater og rejer.

Byen Jacksonville, Florida er serviceret af Jacksonville International Airport (JAX) .Det ligger 18.15 km fra Jacksonville travle downtown distrikt.