Billeje Honolulu

» Biludlejning » Billeje Honolulu
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Honolulu

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Honolulu. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Honolulu guide

Billeje Honolulu

Biludlejning Honolulu

Den smukke Hawaiian by Honolulu er hovedstaden i staten såvel som den mest befolkede by. Byen ligger på øen Oahu. Det har en befolkning på 390,738 indbyggere (2010) og er 3,050.5 kvadratkilometer i størrelse. Det er den største finansielle by i Stillehavet samt handel, transport og statslige center for Hawaii.

Honolulu huser de mest populære turistmål i hele Hawaii – Waikiki Beach. Den er fuld af udvej hoteller, hvide sandstrande, vandsport, blåt vand og gode restauranter. Det er hvor et flertal af besøgende vil blive når de er i byen.

Fordi Honolulu er synet af Pearl Harbor, der er en række af militære mindesmærker for de 2.000 soldater, der mistede deres liv. Det centrale af mindesmærket er et USS Arizona Memorial, der blev bygget på toppen af ​​USS Arizona, der var hvilested for mange soldater, der døde. Andre attraktioner i området omfatter Pacific Aviation Museum og Slagskib Missouri Memorial. Der er også National Memorial Cemetery i Stillehavet.

Den lufthavn, der betjener byen Honolulu, Hawaii er Honolulu International Airport (HNL) .Det ligger 6.74 km fra centrum af byen. Det er den travleste lufthavn i hele Hawaii.