Billeje Honolulu Lufthavn

» Biludlejning » Billeje Honolulu Lufthavn
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Honolulu Lufthavn

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Honolulu Lufthavn. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Honolulu Lufthavn guide

Billeje Honolulu Lufthavn

Biludlejning Honolulu Lufthavn

Honolulu International Airport (HNL) er den primære luftfart gateway for ikke bare Honolulu   men også hele staten Hawaii.Det har tendens til at blive opført som en af ​​de travleste lufthavne i hele nationen. I 2010 blev den samlede passagertrafik i Honolulu International Airport er opført som 18,443,873 individer. Lufthavnen ligger tre miles uden for det centrale business-distriktet i Oahu.

Et par af selskaberne varetages af Honolulu International Airport omfatter Air Australien, Air Canada, Air New Zealand, Air Pacific, American Airlines, All Nippon Airways, China Airlines, Delta Airlines, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, Korean Air, Pacific Wings, Qantas, United Airlines og US Airways.

De fem bedste travleste indenrigsruter i 2010 er Los Angeles , Californien, og derefter Kahului, Ligue, Kona, og Hilo i Hawaii.

Inde i Honolulu Airport, der er en hel del faciliteter, som rejsende kan være interesseret i. Disse faciliteter omfatter turistinformation, biludlejningsfirmaer kiosker, butikker og restauranter, og ATM-maskiner til at trække penge til turen.