Billeje Seattle

» Biludlejning » Billeje Seattle
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Seattle

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Seattle. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Seattle guide

Billeje Seattle

Biludlejning Seattle

Seattle er den største by i staten Washington. Byen har en befolkning på 608,660 indbyggere (2010) og er 369.2 kvadratkilometer i størrelse. Seattle er kendt for sin imponerende musikhistorie. Jazz udviklet her og hjulpet kendte musikere som Quincy Jones og Ray Charles. Byen er også fødested for Jimi Hendrix og den musikalske genre kaldet grunge, med bands som Pearl Jam, Nirvana og Soundgarden kommer ud af Seattle. Seattle er også stort på indie-rock scene.

Nogle af de ting at se og gøre i Seattle omfatter Great Pacific Northwest Brewery Tour Company, Seattle Art Museum, Science Fiction Museum (hjem til Science Fiction Hall of Fame), Seattle Aquarium, og Museum of Flight. Der er også Space Needle, Woodland Park Zoo, Gasværk Park, og Waterfront aktiviteter Center.

Begivenhederne i Seattle omfatter Seafair, Northwest Folklife Festival, Capitol Hill Block Party, Fremont Fair, og bider af Seattle.

Der er mange stier til cykling entusiaster. Dette omfatter Burke Gilman Trail og “The Bændelorm” i Philip Arnold Park.

Seattle, Washington er serviceret af Seattle – Tacoma International Airport (SEA)   ofte benævnt Sea-Tac.Det ligger 2,4 km fra Interstate 5. Flyselskaber, der tjeneste lufthavnen omfatter Delta Airlines, United Airlines, British Airways, Air Canada, og Virgin Atlantic.