Billeje Sanford

» Biludlejning » Billeje Sanford
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Sanford

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Sanford. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Sanford guide

Billeje Sanford

Biludlejning Sanford

Byen Sanford er beliggende i det centrale Florida. Det har en befolkning på 50,998 indbyggere (2009) og er 58,5 kvadratkilometer i størrelse. Det er en ældre udvej og landbrugsområde og hjem til Seminole State College i Florida.

Der er meget at se og gøre, mens ophold i Sanford. Byen huser Central Florida Zoo og Botanisk Have, som huser en række arrangementer i de år, herunder ZOO Boo Bash, Hippity Hop Adventures, og en Independence Day Celebration afholdes årligt. Byen er også hjemsted for mange parker, herunder Cameron Wight Park, Lake Jesup Wilderness Area, Sunland Park og Lake Dot Park. Der er mange sejlsport muligheder, herunder Bills Airboat Adventures og Riverboat Romance, samt golfklubber, ligesom Mayfair Country Club.

Lufthavnen tættest på byen Sanford er Orlando-Sanford International Airport (SFB) .Det ligger 4.31 km fra centrum af byen og lige uden for Orlando. Det var oprindeligt en militær installation, der til sidst blev forvandlet til en offentlig lufthavn.