Billeje Sanford Lufthavn

» Biludlejning » Billeje Sanford Lufthavn
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Sanford Lufthavn

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Sanford Lufthavn. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Sanford Lufthavn guide

Billeje Sanford Lufthavn

Biludlejning Sanford Lufthavn

The Orlando-Sanford International Airport (SFB) er en offentlig kommerciel lufthavn i Sanford, Florida, lige uden for Orlando. Det blev oprindeligt bygget som en militær installation som de kaldte Naval Air Station Stanford. På grund af tunge Flyvetræningsanordninger operationer, er det ofte betragtes som en af ​​de bedste travleste lufthavne rundt om i verden med hensyn til det samlede flyvninger. Det har også en funktion af at være den sekundære kommercielle lufthavnen for Orlando.

Flyselskaber, der servicerer Orland-Sanford International Airport omfatter Allegiant Air, Arkefly, Direct Air, Iceland Express, Monarch, Thomas Cook Airlines, Thomson Airways og Vision Airlines.

Den øverste fem travleste indenlandske ruter ud af Orlando-Sanford International Airport i 2010, var Plattsburg, New York, Rockford, Illinois, Chattanooga, Tennessee, Bangor, Maine, og South Bend, Indiana.

Inde i Sanford International Airport, der er en hel del faciliteter, som rejsende kan være interesseret i. Disse faciliteter omfatter turistinformation, biludlejningsfirmaer kiosker, butikker og restauranter, og ATM-maskiner til at trække penge til turen.