Billeje San Jose

» Biludlejning » Billeje San Jose
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning San Jose

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i San Jose. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

San Jose guide

Billeje San Jose

Biludlejning San Jose

Byen San Jose, Californien er den tredjestørste i staten og den tiende største i USA. Det har en befolkning på 945,942 indbyggere (2010) og er 466.11 kvadratkilometer i størrelse. San Jose er kendt som hovedstaden i Silicon Valley på grund af sin stadigt voksende lokal teknologi industrien, med mange virksomheder, der foretager deres hjem der, herunder Adobe Systems, eBay og Cisco Systems.

Inde downtown San Jose, er der en eklektisk blanding af hoteller, restauranter, shopping muligheder, business kontorer og natklubber. Der er også San Pedro Square landbrugerens marked om fredagen, den Tech Museum, San Jose Museum of Art, og Dr. Martin Luther King Jr. Library. Der er også en række attraktioner uden for downtown San Jose, samt, herunder Winchester Mystery House, Rosicrucian Egyptian Museum og Planetariet, Heritage Rose Garden, og Santana Row, som er en europæisk stil landsby med en række butikker, restauranter, hoteller og natklubber.

Byen San Jose, Californien er serviceret af Norman Y. Mineta San Jose International Airport (SJC). Det ligger fire kilometer fra San Jose ’s centrum. Airlines serviceret af denne lufthavn omfatter American Airlines, Hawaiian Airlines, JetBlue Airways, United Airlines og US Airways.