Billeje San Diego

» Biludlejning » Billeje San Diego
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning San Diego

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i San Diego. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

San Diego guide

Billeje San Diego

Biludlejning San Diego

Byen San Diego, Californien er den anden største i staten. Det har en befolkning på 1,301,617 indbyggere (2010) og er 964.506 kvadratkilometer i størrelse. Det ligger langs Stillehavet og deler grænse med Mexico, står Tijuana. Det er hjemsted for den amerikanske flådes Pacific Fleet og er kendt for sin Wildlife Conservation bevægelse.

San Diego er hjemsted for SeaWorld, San Diego Zoo og Safari Park. Det er også hjemsted for opskalere La Jolla kystsamfund, der tilbyder de besøgende en række smukke strande, bugter og klipper klar til at blive udforsket. Der er også høje ende indkøbscentre, restauranter og caféer i La Jolla. I San Diego downtown området, er der to vigtige museer om vandet – San Diego Maritime Museum og USS Midway Museum

Det er altid godt at besøge de forskellige distrikter for at se, hvad alle af dem tilbyder. For eksempel er det punkt, Lorna-Ocean Beach distriktet kendt for sine smukke kystlinje og rolige strande. Mission Beach og Pacific Beach distrikter er kendt for deres butikker, natteliv og restauranter. San Ysidro kvarter er hjemsted for den travleste jorden grænseovergang i verden, hvor folk kan gå fra San Diego til Tijuana, Mexico.

Byen San Diego, Californien er serviceret ved San Diego International Airport .Det ligger 4,8 km fra centrum af byen. Airlines serviceret af denne lufthavn omfatter American Airlines, US Airways, Virgin America, Air Canada, og JetBlue Airways.