Billeje Salt Lake City

» Biludlejning » Billeje Salt Lake City
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Salt Lake City

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Salt Lake City. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Salt Lake City guide

Billeje Salt Lake City

Biludlejning Salt Lake City

Salt Lake City er hovedstaden i staten Utah såvel som den mest befolkede by i staten. Byen har en befolkning på 186,440 indbyggere (2010) og er 285,9 kvadratkilometer i størrelse. Det er hovedkvarteret for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, en mormonkirken. Det var også hjemsted for 2002 Olympiske Vinterlege.

Nogle af de attraktioner at se og ikke omfatter Utah State Capitol Building, Salt Lake City Hovedbibliotek, Sugar House, og er dette stedet Heritage Park. Der er også Hogle Zoo, Clark Planetarium, Utah Museum of Natural History, Utah Museum of Fine Arts, The Living Planet Aquarium, og Rice Eccles Olympiske Stadion.

Den mest populære attraktion i Utah er Tempelpladsen. Det er hvor hovedkvarteret for SDH Kirken såvel som den primære Salt Lake Temple.

Byen Salt Lake City, Utah er serviceret af Salt Lake City International Airport (SLC). Det ligger 6,4 km fra det centrale business-distriktet i de cityAirlines serviceres af denne lufthavn omfatter American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, United Airlines og US Airways.