Billeje Sacramento

» Biludlejning » Billeje Sacramento
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Sacramento

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Sacramento. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Sacramento guide

Billeje Sacramento

Biludlejning Sacramento

Sacramento er hovedstaden i staten Californien. Det er den sjette største by i staten og en primær økonomiske og kulturelle centrum. Byen har en befolkning på 466,488 indbyggere (2010) og er 259.27 kvadratkilometer. Det er den ældste indarbejdet by i staten og har lidt af et langsommere tempo i livet end de fleste i Californien. Det er også en af ​​de mest forskellige byer i USA.

Nogle af de attraktioner, der huses i Sacramento omfatter California State Capitol, Sutter i Fort, staten Indian Museum, og Crocker Art Museum. Det er også hjemsted for den berømte Sacramento Zool. Nogle af de ting at gøre omfatte en Certified Farmers Market, Koncerter i Park, Sacramento Jazz Festival og Jubilee under Memorial Day weekend, river rafting, og Sacramento Gold Rush dage. Byen er også hjemsted for California State Fair, Raging Waters, og American River Bike Trail.

Byen Sacramento, Californien er serviceret af Sacramento International Airport (SMF) .Det ligger 16 kilometer fra byens centrale business-distriktet. Flyselskaber, der serviceres af denne lufthavn omfatter American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, United Airlines og US Airways.