Billeje Portland

» Biludlejning » Billeje Portland
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Portland

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Portland. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Portland guide

Billeje Portland

Biludlejning Portland

Portland er en smuk by beliggende langs Pacific Northwest i staten Oregon. Det er den mest befolkede by i staten. Det har en befolkning på 583,776 indbyggere (2010) og er 376.5 kvadratkilometer i størrelse. Portland har tilnavnet “The City of Roses”, fordi dens klima er ideelt til dyrkning af denne type blomst. På den internationale Rose Test Garden, teste individer med forskellige stammer af roser.

Der er meget at se og gøre, mens i Portland, herunder Oregon Museum of Science and Industry, Portland Art Museum, og Portland Underground. Der er mange kvarterer, der alle er interessante og unikke, herunder downtown, the Waterfront, gamle bydel, Chinatown, Pearl District, Jamison Square, og Hawthorne Boulevard. Der er også adskillige haver og parker, herunder Grotto Gardens, Lan Su kinesisk Have, Mount Tabor Park, og Tom McCall Waterfront Park.

Byen Portland, Oregon er serviceret ved Portland International Airport (PDX). Det er omkring 19 kilometer fra downtown område af Portland. Nogle af de luftfartsselskaber serviceres af denne lufthavn omfatter Air Canada, Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, United Airlines og US Airways.