Billeje Pittsburg

» Biludlejning » Billeje Pittsburg
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Pittsburg

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Pittsburg. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Pittsburg guide

Billeje Pittsburg

Biludlejning Pittsburg

Pittsburgh, Pennsylvania er den næststørste by i staten. Byen har en befolkning på 305,704 indbyggere (2010) og er 151 kvadratkilometer i størrelse. Byen Pittsburgh består af en række distrikter, der bidrager til appellen og intriger i byen.

Der er meget at se og gøre, mens i Pittsburgh. Der er flere museer, herunder Carnegie Museum of Natural History, Frick Art and Historical Center, Carnegie Museum of Art, Andy Warhol Museum og Carnegie Science Center. Der er også en række parker for at nyde, såsom Schenley Park, Highland Park, Pittsburgh Zoo og PPG Aquarium, og Allegheny Observatory.

Nogle af de festivaler afholdes hvert år i Pittsburgh omfatter Three Rivers Art Festival, den græske Food Festival, Pittsburgh Vintage Grand Prix, den Three Rivers Regatta, og Little Italy dage.

Byen Pittsburgh, Pennsylvania er serviceret af Pittsburgh International Airport (PIT). Det ligger cirka 30 kilometer fra centrum del af byen. Flyselskaber serviceret af Pittsburgh International Airport omfatter American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways og US Airways.