Billeje Palm Springs

» Biludlejning » Billeje Palm Springs
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Palm Springs

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Palm Springs. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Palm Springs guide

Billeje Palm Springs

Biludlejning Palm Springs

Palm Springs er en ørken by beliggende i Californien, i Coachella Valley. Det er 177 kilometer øst for   Los Angeles   og 225 kilometer nordvest for byen San Diego.Byen har en befolkning på 44,552 indbyggere (2010) og er 245.98 kvadratkilometer i størrelse. Det er et populært feriested for personer, der nyder både udendørs og indendørs aktiviteter. Det er kendt for sin smukke arkitektur og mange vandremuligheder. Det er et fantastisk sted for dem, der søger en smule hvile og afslapning.

Nogle attraktioner, der er interessante for de fleste folk medtage Living Desert Zoo and Gardens, de fantastiske Palm Spring Follies, Knott ’s Soak City, Palm Springs Art Museum, og Moorten Botanisk Have og Cactarium.

Festivaler og events afholdt i Palm Springs omfatter Palm Springs International Film Festival , Palm Springs International Festival of Short Films, Festival of Native Film og Kultur, Restaurant Week, den amerikanske Heat Bike Show, Exotic Car Show og Auction, og Festival of Lights Parade.

Palm Springs, Californien er serviceret af Palm Springs International Airport (PSP). Det ligger kun tre kilometer fra byens centrale business-distriktet. Nogle af de luftfartsselskaber serviceres af denne lufthavn omfatter Alaska Airlines, Allegiant Air, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, United Airlines, US Airways, Virgin America, og WestJet.