Billeje Orange County

» Biludlejning » Billeje Orange County
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Orange County

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Orange County. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Orange County guide

Billeje Orange County

Biludlejning Orange County

Orange County er en af ​​de mest kendte amter i hele Californien. Det er den tredje mest befolkede amt i staten. Det har en befolkning på 3,010,232 indbyggere (2010) og er 947.98 kvadratkilometer i størrelse. Nogle af de mest kendte byer i amtet omfatter Anaheim, Laguna Niguel, og Newport Beach. Amtet er kendt for sit høje niveau af turisme, som huser mange strande langs 64 kilometer kyststrækning. Det er også hjemsted for to af de største attraktioner i hele Californien – Knott ’s Berry Farm og Disneyland.

Andre ting at se og gøre, mens i Orange County omfatter Ocean Institute og Mission San Juan Capistrano. Der er også Irvine Spectrum, Top of the World, Dana Wharf Sportfishing og Whale Watching, og Flightdeck Air Combat Center.

Orange County, Californien er primært serviceret af John Wayne Airport (SNA), der ligger 23 kilometer fra Disneyland Resort, den primære attraktion i Orange County. Flyselskaberne serviceret af lufthavnen omfatter AirTran Airways, Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, Southwest Airlines og United Airlines.