Billeje Oakland

» Biludlejning » Billeje Oakland
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Oakland

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Oakland. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Oakland guide

Billeje Oakland

Biludlejning Oakland

Oakland ligger langs vestkysten i staten Californien og er en velkendt havneby på San Francisco Bay. Det er den ottende største by i staten med en befolkning på 390.724 (2010). Det er 202.024 kvadratkilometer i størrelse. Det er kendt for sin smukke Middelhavs-lignende klima og Lake Merritt, som var den første officielle Wildlife Refuge i USA.

Jack London Square er en af ​​de mest populære turistmål, og er opkaldt efter forfatteren, der boede i byen. Andre ting at se og gøre, mens i Oakland omfatte en rundvisning på USS Potomac, Oakland Museum of California, og Joaquin Miller Park. Besøgende kan også være i stand til at tage i Oakland Raiders spil eller en Oakland Athletics spil så godt.

Den nærmeste lufthavn til Oakland er Oakland Airport, også kendt som Oakland International Airport (OAK) .Det ligger 7,4 km fra Oakland centrale forretningsdistrikt. Delta Airlines, JetBlue Airways og US Airways tilbyder en række fly til andre knudepunkter i hele det kontinentale USA på daglig basis. Denne lufthavn ses som et populært alternativ til den travle San Francisco International Airport. Andre flyselskaber serviceret her omfatter Allegiant Air, Southwest Airlines og United Airlines.