Billeje New Orleans

» Biludlejning » Billeje New Orleans
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning New Orleans

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i New Orleans. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

New Orleans guide

Billeje New Orleans

Biludlejning New Orleans

New Orleans er en vigtig havneby for staten Louisiana samt den største by i staten. Byen har 343,829 indbyggere (2010) og er 907 kvadratkilometer i størrelse. Byen er mest kendt for sin musik (især genren jazz), køkken, og en række festivaler og fester, især Mardi Gras. Mens byen blev hårdt ramt under orkanen Katrina, kan det ikke stoppes, og stadig en af ​​de største turistattraktioner i USA.

Franske Kvarter er den mest kendte såvel som den mest besøgte del af New Orleans, Der er mange restauranter, musikklubber, antikvitetshandlere, museer og barer. Uptown New Orleans er kendt for sin historiske arkitektur, kunstgallerier, antikvitetsforretninger og tøj stopper lige fra opskalere til sparsommelig.

Enkeltpersoner kan tage ture i nogle af de historiske kvarterer, gå på flodbåd krydstogter, tage nogle cykelture, eller endda spille i en af ​​de lokale kasinoer. Der er mange steder at lære folk, hvordan at koge det lokale køkken, kreolsk mad, når de går hjem.

New Orleans, Louisiana er serviceret af Louis Armstrong New Orleans International Airport (MSY). Det ligger 19 km fra New Orleans centrale forretningsdistrikt. Flyselskaber, der tjeneste lufthavnen omfatter Air Canada, American Airlines, JetBlue Airways, United Airlines og US Airways.