Billeje Nashville

» Biludlejning » Billeje Nashville
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Nashville

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Nashville. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Nashville guide

Billeje Nashville

Biludlejning Nashville

Nashville er et velkendt by beliggende i staten Tennessee. Byen har en befolkning på 605,473 indbyggere (2009) og er 1,367.3 kvadratkilometer i størrelse. Nashville fik sit kælenavn “Music City”, fordi det har været et centrum for musikindustrien i mange år, især i genren af ​​landet musik.

Nashville er hjemsted for den meget kendte Grand Ole Opry, som har været åben siden 1925, og hvor mange lande musikstjerner fik deres start. Der er også Country Music Hall of Fame and Museum. Andre steder at se omfatte historiske steder som Belle Meade Plantation, Bicentennial Capitol Mall State Park, Belmont Mansion, og Fort Negley. Enkeltpersoner kan også tage en tur i Yazoo Brewery, besøge Adventure Science Center, Nashville Zoo, eller tage en tur, se et show, og snuppe et måltid om den almindelige Jackson Showboat. Der er også en række golfbaner, herunder Harpeth Hills Golf Course, Shelby Golf Course, og Two Rivers Golf Course.

Byen Nashville, Tennessee er serviceret af Nashville International Airport (BNA). Det er beliggende i den sydøstlige del af byen. Flyselskaber, der tjeneste lufthavnen omfatter omfatter Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, Southwest Airlines og US Airways.