Billeje Missoula

» Biludlejning » Billeje Missoula
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Missoula

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Missoula. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Missoula guide

Billeje Missoula

Biludlejning Missoula

Missoula ligger i staten Montana. Byen har en befolkning på 66,788 indbyggere (2010) og er 61,9 kvadratkilometer i størrelse. Det er hjemsted for de ældste og største aktive bryggerier i Montana. Det er også hjemsted for en af ​​de stærkeste college fodbold programmer i hele Division I fodbold Underopdeling af NCAA – de Montana Grizzlies.

Mange mennesker, der kommer til Missoula nyde det, fordi der er hundredvis af hektar skov omkring byen, der giver nogle af de bedste Scenic Trail systemer, herunder Mt. Sentinel, Rattlesnake Wilderness, og monter Jumbo. Mange af disse stier er åbent hele året rundt, og der er stier til begynder vandrere til dem, der er mere avanceret. Andre udendørs aktiviteter at gøre i området omfatter klatring, fiskeri, skiløb, golf og rafting. Det er den perfekte ferie sted for mænd og kvinder, der gerne udendørs.

Byen Missoula, Montana er hjemsted for Missoula International Airport (MSO), også kendt som Johnson-Bell Field. Det ligger seks kilometer fra centrum af byen. Luftfartsselskaberne serviceret er Alaska Airlines, Allegiant Air, Delta Airlines, og Skywest Airlines.