Billeje Milwaukee

» Biludlejning » Billeje Milwaukee
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Milwaukee

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Milwaukee. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Milwaukee guide

Billeje Milwaukee

Biludlejning Milwaukee

Milwaukee ligger i staten Wisconsin. Det er den største by i staten og den 28. Største med hensyn til befolkning i USA. Byen har en befolkning på 594,833 indbyggere (2010) og er 251.7 kvadratkilometer i størrelse.

Der er en række attraktioner at se, herunder Pabst Brewery Complex, Pabst Mansion, Kuplerne, Milwaukee Art Museum, og Milwaukee County Zoo.

Milwaukee er bedst kendt for deres bryggerier. Mens mange store operationer er skrumpet i det seneste årti, byen er stadig “Brew City” med en lang række mikrobryggerier rundt. Det var engang hjemsted for de største bryggerier i verden – Pabst, Miller, Blatz, og Schlitz. Nogle steder at se om denne del af byens historie omfatter Miller-Coors Brewing Company og Lakefront Brewery. Alle bryggerier tilbyder ture.

Festivaler i Milwaukee omfatter Firkin Craft Beer Festival, Jazz i Parken, og Juneteenth Fay.

Den primære lufthavn, der betjener byen Milwaukee er General Mitchell International Airport (MKE). Det ligger otte kilometer fra byens centrale business-distriktet. Airlines serviceret af denne lufthavn omfatter Air Canada, Delta Airlines, Frontier Airlines, Southwest Airlines og US Airways.