Billeje Miami

» Biludlejning » Billeje Miami
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Miami

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Miami. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Miami guide

Billeje Miami

Biludlejning Miami

Miami er placeret langs Atlanterhavskysten i staten Florida. Byen har en befolkning på 399,457 indbyggere (2010) og er 143,1 kvadratkilometer i størrelse. Miami ses som et centrum for international handel, kunst, underholdning, kultur, medier, handel og finans. Det er en af ​​de rigeste byer i USA og har en af ​​de største koncentrationer af internationale banker. Den Port of Miami er almindeligvis omtales som “Cruise Capital of the World”, som mange krydstogtskibe dock der før overskriften ud.

Mange besøgende vil gerne tage et hurtigt besøg i Little Havana i downtown Miami. Det har en stor cubanske befolkning, der kan prale af mange latinske butikker og restauranter. Andre ting at se omfatter Miami Zoo, Jungle Island, et væld af strande (herunder South Beach og Miami Beach), og rummet Miami. Der er også South Beach Food Tour, hvor den enkelte lærer historien om South Beach og nyde den lokale kultur gennem fødevarer.

Events og festivaler afholdes hvert år i Miami omfatter Ultra Music Festival, Miami Fashion Week, Carnaval Miami, og Winter Party.

Den primære lufthavn, der betjener byen Miami er Miami International Airport (MIA) .Lufthavnen ligger 13 kilometer fra Miamis centrum. Det er den største gateway til USA fra Latinamerika.