Billeje Memphis

» Biludlejning » Billeje Memphis
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Memphis

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Memphis. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Memphis guide

Billeje Memphis

Biludlejning Memphis

Memphis ligger i den sydvestlige korridoren of Tennessee. Byen har en befolkning på 646,889 indbyggere (2010) og er 763.4 kvadratkilometer i størrelse. Det er den største by i staten. En af de ting, Memphis er mest kendt for er Graceland – gården hører til Elvis Presley, der nu er et museum dedikeret til entertainer.

Der er meget at se i downtown Memphis, herunder Mississippi River Tours, National Civil Rights Museum, Memphis Rock ‘n’ Soul Museum, og Prydplanter Metal Museum. I Midtown Memphis er der Memphis Zoo, Pink Palace, og Overton Park. Andre ting omkring byen Memphis omfatter Memphis Botanic Garden, Lichterman Nature Center, Stax Museum of American Soul Music, og Shelby Farms Park.

Andre ting at gøre omfatte at tage en vogn tur omkring downtown Memphis og se en række attraktioner som Beale Street og Court Square. Besøgende kan også tjekke ud Ghost River Brewing Company og tage en tur, eller nyde den Beale Street Music Festival, hvis du besøger byen i løbet af den første weekend i maj.

Byen Memphis, Tennessee er serviceret ved Memphis International Airport. Denne lufthavn ligger cirka fem kilometer fra byens centrale business-distriktet. Airlines serviceret af denne lufthavn omfatter Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, US Airways, og Skywest Airlines.